Lilypie Fourth Birthday tickers

31 Ocak 2014 Cuma

Oturuyor!

Ege epeydir destekle oturuyor. Sırtını kanepeye yasliyoruz, her iki tarafına da yastıklar koyuyoruz. Devrilmeden bir süre oturup önündeki oyuncaklarla oynamayı başarabiliyor.


Durum böyle olunca, desteksiz oturabiliyor mu diye yastıkları çekip de hiç kontrol etmemiştim açıkçası. Ben zaten bu destekli oturmasına da oturma demiyordum önce. Zannediyordum ki, desteksiz kendi kendine oturuyor olacak, oturur şekilde bıraktığımızda o şekilde dakikalarca öyle kalabiliyor olacak, ona denir oturma. (En az öğrenen anne kadar şaşkınım itiraf ediyorum). Öyle değilmiş. Koltuğa yasladin, durabiliyor mu, ha tamam ona oturdu diyormusuz.

Dün akşam farklıydı. Babası her zaman ki gibi onu koltuğa yaslamis, kendisi de bilgisayar başındaydi. İşten geldim, üzerimi değiştim geldim bir de ne göreyim! Bizim oğlan önündeki oyuncağa yetişmek için ilerlemiş, desteksiz güzel güzel oturuyor! Birden çok heyecanlandim oturuyor görüyor musun diye eşime gösterdim. Bir süre öyle izledik oğluşu. Sonra hemen gittim kucağıma aldım sarıldım öptüm. Canımın içi oğlum artık tam anlamıyla oturuyor! 30 ocak 2014, tam 6,5 aylıkken oturmuş oldu diyebilirim. İnsanlık için küçük, ailemiz için büyük bir adım daha :)

10 yorum:

  1. ay çook sevindim :) ben de arin'in oturmasını bekliyorum deli gibi neden bilmem sanki karşılıklı kahve içcez adamımla! bana büyük bi eşik gibi geliyor oturmaları :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla dimi? Bana da büyük bir aşama gibi geliyor. Sanki bundan sonrası daha çabuk akıp gidecek gibi.

      Sil
  2. Çok büyük bir aşama tabi ki, tebrik ederim sizi ailece :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederiz :) Heyecan yaptım resmen :)

      Sil
  3. oyy maşallah bizde başladık oturmalara kendilerininde çok hoşuna gidiyor bu durum daha rahat oynuyorlar oyuncaklarıyla

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bizimki de bayılıyor oturmaya. Yatırınca bağırıyor kaldırın beni diye :)

      Sil
  4. hayırlı olsun :) darısı bize. biz sırtımızı yaslayıp oturabiliyoruz. yanlara yastık koymadan. ama henüz sırtımız boş oturamıyoruz 3 sn'den fazla. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa görmemişim ben senin bu yorumunu yoksa mutlaka cevap yazardım. Her bebeğin farklı oluyor gelişim aşamaları hatta ikizlerin bile farklı farklı olabilir. Bakalım kızlar ne yapacaklar :) İlgiyle takip ediyorum sizin maceralarınızı da.

      Sil
  5. Oy oy :D Tebrikler Egeeee, oturan boğacık!

    YanıtlaSil
  6. Çok teşekkürler. Evet O, oturan küçük boğacık :) Biz de şaşkın anneler! :)

    YanıtlaSil