Lilypie Fourth Birthday tickers

12 Ocak 2016 Salı

Yeniyıl Dilekleri

Yeniyıl için bazı dilekler de ben hazırlamıştım. Ama yıla yine vahşet haberleriyle girdik... Yine bir sürü insan katledildi. Ölenler de öldürenler de bir zamanlar bebekti. Nasıl bu hale gelebiliyor insanlar nasıl!.......


Yeni yılda, mesela artık daha fazla böyle katliam, ölüm, terör haberi duymak istemiyorum. İstemiyorum! Keşke gerçek olsa.... Bir de kadın cinayetleri dursun artık! Kaybolan, kaçırılan çocuk olmasın. Bebek, çocuk ölümleri olmasın, Aylan'lar olmasın. Analar kuzularına doysun. Ecel diye bir şey vardı hatırlar mısınız, eskiden?

Tüm dünya için istiyorum bunları. Yüreklerimiz yanıyor. Hele de anne olduktan sonra daha çok etkilenmeye başladım ben bu yaşananlardan. Erkekler hiç mi etkilenmiyor acaba, nasıl kıyabiliyorlar sevdiklerine? Nasıl kıyabiliyorlar bir ananın bir evladı olan insana?


Kendi küçük dünyama gelirsek....

Öncelikle her zaman için tabii ki sağlık diliyorum. Oğlum, biricik varlığım, hayatımın anlamı, yaşam amacım Ege'min sağlıklı olması. Ona benden başka kimseler iyi bakamaz, onun boynu bükük kalmasın annesiz olmasın diye bana sağlık. Babasız olmaz tabii, babasına da sağlık :) Aileme, sevdiklerime hep sağlık.

Eşimle bana aşk! :) Aşk her zaman güzeldir. Hep olsun hayatımızda...

2015'te sabırlı bir anne olmayı öğrendim, 2016'da devamını diliyorum. İçim huzurlu, vicdanım rahat bir anne olayım istiyorum.

Ege'yle çok çok eğlenelim, çok sevelim birbirimizi, Ege'nin hafızasına güzel sevgi anıları bırakalım istiyorum. 

Birlikte çok gezelim istiyorum, özellikle doğa gezilerine daha çok yer vermek istiyorum bu sene.

Anne-oğul günlerinden çok keyif alıyoruz. Bunun sayısını artırmak gerek :) Ayda 1 gün haftaiçi izin kullansam ve Ege'yle fazladan vakit geçirsem çok süper olur aslında!

Yeni ve güzel bir evde, oğluma yeni ve güzel bir oda yapmak istiyorum. Geniş, ferah, aydınlık bir odası olsun istiyorum. Onun için güzel bir yatak yaptıracağım, oyuncak saklama rafları ve tabii ki bir de kitaplık, tüm kitaplarını dizebilmemiz için. Artık büyüyor...

2016, geriye dönüp baktığımızda, mutlulukların güzelliklerin çoğunlukta olduğu bir yıl olur umarım.

Sevgilerimle,

2 yorum:

  1. Umarım güzel dileklerin gerçekleşir Pelin'cim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol Ceren'cim, umarım hepimizin dilekleri gerçek olur. Bu sene bizim senemiz olsun mu? :)

      Sil