Lilypie Fourth Birthday tickers

25 Ekim 2013 Cuma

İzmir çukurunun en iyi kadın doğum doktoru

Bence Zehra Mete! Polikliniklerde gittiğim birkaç doktor dışında da başka doktor bilmiyorum gerçi, ama olsun! Tüm gebeliğim boyunca, gebe veya yeni anne arkadaşlardan ve internet annelerinden duyduklarımla, kendi muayene sürecimi (ister istemez) kıyaslayınca, doktorumun ne kadar hassas, ne kadar titiz ve ne kadar doğru yönlendiren bir doktor olduğunu anladım. Doğru seçim yapmıştım!

Diğer bazı doktorların aksine romantik biri değil açıkçası. Bir gebeden şöyle bir hikaye duymuştum; bebeğin cinsiyetini öğrenme aşamasında doktor gördükten sonra anne ve baba adayına tahminlerini soruyor, daha sonra içerden bebeğin cinsiyetine uyan renkte bir patik hediye getiriyor. Kadın doğumcunuzdan böyle şeyler bekliyorsanız, Zehra Hanım'a gitmeyin. Ama bebeğinizi sizden çok düşünmesini, olabilecek tüm olasılıkları bilip, hesaplayıp, sizi ona göre bilgilendirmesini ve yönlendirmesini, hiçbir detayı atlamamasını, %100 emin olmadan hiçbir şeyi kesin diye konuşmayıp sizi gerçeklere hazırlamasını, son teknoloji aletlerle çalışmasını, doğum sırasında size sonsuz güven duygusu verebilmesini ve %100 sorunsuz bir doğum ve doğum sonrası süreci geçirmek istiyorsanız, Zehra Mete doğru kişidir.
 
Zehra Hanım'ın muayenehanesi İzmir-Karşıyaka'da, kime gitsem diye düşünen gebe adaylarına gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder