Lilypie Fourth Birthday tickers

27 Mart 2013 Çarşamba

Gebelik Günlüğü, 23.Hafta


Bu haftalarda çok fazla farklı birşey olmuyor. Normal hayatıma devam ediyorum. Pantolonum hariç eski normal kıyafetlerimi giymeye devam ediyorum. Henüz göbeğim, ağırlığını taşıyamayacağım kadar büyük değil. Pelvis ağrılarım da ilk günlere göre daha hafifledi. Farklı olarak az da olsa tatlı yemeye başladım. Çok ağır tatlıları yine yiyemiyorum ama dondurma son günlerdeki favorim. Ne de olsa tatlıyı normalde çook seven bir insanım, haliyle bazen canım çekmiyor değil. Ama 24. ya da 25. hafta içinde şeker yükleme testi yaptıracağım için aslında çok da yememem lazım. Zaten yeterince çok pirinç pilavı ve patates yiyorum :( 23 hafta boyunca tatlı yemeyip de tam test yaptıracağım günlerde tatlıya yüklenmemeliyim.

Bebişko kıpır kıpır. Günde en az 10 hareket sayılabilmesi gerekiyormuş, bizimki çoğunlukla geçiyordur bile. Sabah uyandığımda yatakta ve gece yatmadan önce tv karşısında uzanırken en çok hissediyorum. Bazen öğlene doğru yediğim muzdan sonra da tekmelerini savuruyor :)

Doğum izni konusunda ne yapabilirim elimden ne gelir bilmiyorum. Fakat kendi çapımda en azından bakan Fatma Şahin'in mail adresini buldum ve ona bu konuda destek istediğimizi anlatan bir mail yazdım. Umarım şu 24 haftalık izin yasası bir an önce çıkar.

2 yorum:

  1. Merhaba annegazetesi , aynı heyecanı paylaştığımızdan blogun dikkatimi çekti ve okumaya başladım. Ben de önceleri alışverişlerimi ve yemeklerimi yayınladığım blogumu artık biricik kızıma ayırdım. Senin gibi her hafta yazıyorum ona 22. Haftadayım. Sağlıklı günler dilerim
    www.didemmyaylaci.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Didem, teşekkür ederim, beni takip etmeye devam et :)
      Ben de seni izleyeceğim. Sevgiler!

      Sil